Две заведения в столицата получиха стикера „100% ваксиниран персонал“

NetNews

Още два туристически обекта – два от най-култовите и популярни нощни клубове в столицата получиха стикера „100% ваксиниран персонал“.

Министърът на туризма доц. Стела Балтова заедно с държавния главен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев поставиха отличителния знак срещу сертификатите, които собствениците на заведенията представиха. С това те показаха своята съпричастност към каузата – опазване здравето и сигурността както на своя персонал, така и на своите настоящи и бъдещи посетители.

Собствениците на клубовете – Димитър Илиев и Евгени Зумпалов споделиха, че решението на техните екипи е било спонтанно и продиктувано от вътрешната убеденост, че това е начинът да предпазят своето здраве и да си осигурят свободата и възможността да работят в условията на пандемията от COVID-19.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няколко думи по повод Нобел

Преди двайсетина години букурещкият седмичник „Контемпоранул”/ „Съвременник”/ ни предложи много полезна и грижливо съставена и редактирана антология, озаглавена „Лауреати на наградата „Нобел” за литература”. Като нейна „реплика” възприех възприех обемистата / 1130 страници! / двутомната авторска антология на съвременната световна литература /ХХ век/, дело на известния румънски критик Лауренциу Улич […]