Двойка си направи Ferrari LaFerrari… от сняг

NetNews

Историята се върти в интернет от няколко седмици, но ние избрахме да ви я покажем днес в Денят на влюбените. В съчетание със снега, който се завърна в по-голямата част от България, смятаме че е чудесно вдъхновение ако все още не сте измислили какво да правите с половинката си днес. Ако все пак идеята да мръзнете навън и да „дялкате“ сняг в определена форма с неясен край не се хареса на женската част, не ни съдете, просто опитваме да помогнем.

Да се върнем на историята на младата двойка от Литва. Във видео под този текст може да видите как съпругът бавно, но успешно изгражда мечтаното Ferrari LaFerrari от сняг, а след това дори му придава и цвят с черна, червена и жълта боя. Размерите на снежния автомобил са същите като тези на истинското Ferrari, а детайли като емблемите, ауспусите и джантите са изрисувани ръчно върху боядисаното в червено с черен таван LaFerrari.

Зад камерата стои съпругата на снежния дизайнер, която споделя: „Решихме, че ако не можем да си купим колата, то можем да си я направим сами“. Жената споделя още, че целият проект е отнел два дена, като през втория по-голямата част е била изпиване на детайлите и боядисване. Повече може да видите във видеото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Протест в Кипър

Граждани излязоха на протест срещу правителството в Кипър, съобщи Катимерини. Гражданското недоволство започна след разкритията за програмата за даване на гражданство в страната. Разкри се, че паспорти са били връчвани на лица със съмнителни досиета. Това доведе до изслушване на държавния глава Никос Анастасиадис. Програмата вече е прекратена. Обвиненията в […]