Делян Пеевски отиде на протеста срещу правителството

NetNews

Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появи на протеста срещу правителството заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ. Двамата се ръкуваха с протестиращите, съобщи бТВ.

Антиправителствен протест се провежда в района на служебния вход на Народното събрание и пространството около храм-паметника „Александър Невски“.

В последно време започва да се забелязва старата практика на Делян Пеевски, свързана с отсъствията от пленарни заседания.

От всички 12 заседания на Народното събрание през май, Пеевски не е бил на 10 без да посочи причина за това.

В началото на 47-ия парламент заявката на Пеевски беше, че ще присъства редовните на заседания и ще работи за избирателите си, но последните няколко месеца се вижда, че той отново започва да отсъства.

Отсъствията на депутатите се извиняват с писмо до шефа на Народното събрание, което се съгласува предварително с председателя на съответната парламентарна група.

По време на 44-ото Народно събрание Пеевски постави рекорд по отсъствия – от този период пленарните заседания бяха 485, като всичките четири години депутатът от ДПС има 479 извинени отсъствия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Връща ли се Европа към въглищата?

Bлacтитe в Итaлия щe зaĸyпят гoлeми ĸoличecтвa въглищa, зa дa имaт гoтoвнocт пpи нeoбxoдимocт дa пoвишaт дo мaĸcимyм paбoтaтa нa тoплoцeнтpaлитe в cтpaнaтa, cъoбщи миниcтъpът нa eĸoлoгичния пpexoд Poбepтo Чингoлaни, пpeдaдe Poйтepc. Πpeминaвaнeтo ĸъм въглищa щe ce oĸaжe нeoбxoдимo, в cлyчaй чe нямa дpyг нaчин дa ce cпecти пpиpoдeн гaз. […]