„Демократична България“ с остра реакция срещу кмета на „Красно село“, оттеглят доверието си

NetNews

Кметът на район “Красно село” г-жа Станиславова е създала морално недопустим прецедент, определяйки сама себе си за ръководител на проект, получаващ допълнително заплащане по изпълнявана от районната администрация европейска програма. Това пишат от "Демократична България" в позиция до медиите.

Тази сутрин ръководството на коалицията призова г-жа Станиславова да намери начин да възстанови взетите от нея средства. След като тя не направи това, “Демократична България” дарява равностойността на тази сума на SOS детски селища.

“Демократична България” оттегля политическото си доверие от г-жа Станиславова. Призоваваме за пълен одит на приложението на тази програма във всички софийски райони и настояваме резултатите да бъдат направени публични.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БФС инспектира стадионите за въвеждане на ВАР по график

От 4 до 7 март стадионите на клубовете от Първа лига ще бъдат инспектирани от ръководителя на проекта VAR за България Петър Петров, неговия екип и експертите от Hawk eye. Целта на инспекцията е да установи степента на готовност на спортните съоръжения за въвеждането на системата VAR у нас. В […]