„Демократична България“ тръгва на мотообиколка, в Ямбол екипът ще е на 25 юни

NetNews

Екип на „Демократична България“ тръгва на мотообиколка из България с два мотоциклета и микробус, съобщиха от пресцентъра на партията. Началото бе поставено днес в София, в 8.00 ч., от площада пред катедралата „Св. Александър Невски“. В Ямбол екипът ще акостира в петък, 25 юни.

На територията на областта в обиколката ще се включи и водачът на ямболската листа на „Демократична България“  Веселин Калановски, чийто автомобил също вече носи бранда на коалицията. Превозното средство ще участва и в локалните обиколки в региона при срещите на кандидатите за народни представители с гражданите.

По време на срещите си в различните градове доброволци на „Демократична България“ ще показват как се гласува машинно със софтуера за симулация, разработен от “Ти броиш”. Водачите на листи и кандидатите за депутати ще поговорят с гражданите на тема „България Може Повече“, съобщават от пресцентъра.

На път към Бургас групата ще поспре на плажовете в Росенец и Алепу. После заминава за Варна, а след това ще посети Силистра и Русе. Продължава към Лясковец, Габрово, Полски Тръмбеш, Ловеч, Златарица, Горна Оряховица и Велико Търново. Ще завърши с Троян и Ботевград.

Финалът на обиколката е в София на 3 юли. Организатор е Даниел Неделчев от листата на обединението в 24 МИР в София.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдът спря смяната на ръководството на "Автомагистрали" ЕАД

Софийският градски съд е спрял производството по вписването на ново ръководство на държавната фирма "Автомагистрали" ЕАД, предаде БНР, позовавайки се на БГНЕС. Това е станало след иск на настоящия изпълнителен директор на дружеството Стоян Беличев и другите двама членове на съвета на директорите – Александър Филев и Иван Коларов. Основният […]