ДЕН: За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес

NetNews

За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес и резултатите са видими. Така, както винаги сме искали, но никой не ни чуваше. Това пише в своя декларация УС на Движение за единство на народа. Ето и целия текст:

Скъпи приятели и съмишленици,

докато един назначен председател пак подкара рейса с предизборните лъжи, сме щастливи, че най-сетне нашите градове и села станаха приоритет на държавата. Но не заради партията, която цели 31 години разпределя порциите с Вашите гласове, а защото един истински държавник стъпи в т.н. смесени региони. За пръв път нашите пари се харчат в наш интерес и резултатите са видими. Така, както винаги сме искали, но никой не ни чуваше.

Верен на максимата: “Работа, Работа, Работа”, министър-председателят на Р България се вслуша в нуждите ни и започна да строи нови пътища, да асфалтира старите, да ремонтира училища, детски градини и болници, да санира за държавна сметка частни сгради и да реставрира изоставените от години джамии. Все неща, за които Вие от десетилетия сте се молили всеки път щом автобусът с назначения председател се отбие предизборно да си събере гласовете.

Сега от ДПС се усещат, че някой им дърпа сигурното чердже изпод краката, завъртат старата плоча за т.н. възродителен процес и вадят „скелети от гардероба“, вместо да осъзнаят, че свършеното от премиера Бойко Борисов за благоустрояването на родните ни места е най-голямото доказателство, което заслужава доверието Ви.

Отговор на въпроса, защо всички ние, хората от т.нар. смесени региони, чак сега получаваме грижата и подкрепата, които ни се полагат по Конституция, трябва да даде почетният председател на ДПС, който пряко е съдействал на тоталитарната комунистическа власт. Да излезе пред Вас с лицето си, а не крадецът да вика : “Дръжте крадеца“.

Скъпи съмишленици и приятели, не се поддавайте на поредната манипулация и не позволявайте нова злоупотреба с вашето доверие! Защото държавата – това сме всички ние!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стотици студенти са наказани заради нарушаване на локдауна

Стотици студенти в два университета в Северна Ирландия са временно отстранени от участие в образователния процес заради нарушаване на правилата за блокиране, наложени заради пандемията, предаде БНТ. Университетът на Queen's в Белфаст и Университетът в Ълстър съобщиха, че са въвели "строги" дисциплинарни процедури за справяне с нарушителите на правилата. Около […]