Депутатите от ИТН Златомира Мострова и Иван Клисурски с приемен ден в Ямбол и Сливен

NetNews

Двама депутати от ПП „Има такъв народ”- Златомира Карагеоргиева-Мострова и Иван Клисурски, ще се срещнат с граждани на Ямбол и Сливен идната събота. С това те стартират поредица от приемни дни, които ще организират периодично в течение на календарната година за жителите на двете области.

В Ямбол приемната ще е на 29 януари от 14 до 16 часа, в офиса на ПП „Има такъв народ“ на ул.“Джон Атанасов“№9. На същата дата от 10 до 12 часа депутатите ще бъдат в Сливен, като срещите ще се състоят в офиса на партията на ул.“Братя Миладинови“№18, ет3.

Освен като народен представител, Златомира Мострова ще отговаря на въпроси и в качеството си на заместник председател на Комисия по транспорт и съобщения и член на Комисия по земеделие и храните. Мострова е юрист по образование и има  над 20 години професионален опит като адвокат. Народен представител в ПГ на „Има такъв народ“ в 45-ото НС, 46-ато НС и 47-ото НС. На трите вота от миналата година бе водач на листата на ИТН в Ямболска област. Въпреки, че при разпределението на местата след изборите от 14.11.2021 г. ИТН не взе мандат в Ямбол, Мострова декларира, че остава ангажирана с проблемите на региона.

Иван Клисурски е народен представител от 21-ви МИР – Сливен. Роден в град София. Завършва средното си образование в Италианския лицей. Учи в Медицински университет – София. Предстои му дипломиране. Иван Клисурски беше избран в 46-ото Народно събрание и беше най-младият депутат в него. Понастоящем е депутат и в 47-то Народно събрание.

За да бъдат включени в графика е необходимо желаещите среща граждани да оставят три имена, телефон за контакт, както и описание на темата и казуса за обсъждане на mail: grajdanskisresti@gmail.com, след което ще получат потвърждение за срещата, уточняват организаторите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Владимир Зографски дава старт на българското участие на Пекин 2022

Снимка: Lap.bg Българският ски скачач Владимир Зографски ще открие българското участие на зимната олимпийски игри в Пекин. От БОК изпратиха официалната програма на нашите спортисти на зимната Олимпиада. Родният състезател ще направи своите първи опити на нормалната шанца още в първия състезателен ден – 5 февруари, събота. В същия ден […]