Депутат от БСП, доброволец в МБАЛ-Шумен: Ситуацията тук е повече от критична

NetNews

Депутатът от БСП Иван Иванов стана доброволец към болничната аптека на „МБАЛ – Шумен“, съобщи местната телевизия в Шумен.

„Това е мое лично решение, на второ място Шумен е един от най-засегнатите градове от пандемията. Виждаме недостига на специалисти. Беше мое лично призвание да се включа в борбата с коронавируса по начин, който е възможен. Ръководството на болницата прецени, че ще бъда полезен във ведомствената аптека“, разказва Иванов пред телевизията.

Той описа ситуацията в шуменската болница като повече от критична.

„Количествата лекарства, които пристигат тук, са 20-30 пъти повече в сравнение с нормалните дни, което означава, че напрежението в болницата е доста високо. Надявам се моят труд, който полагам доброволно, да бъде полезен за хората, които се нуждаят, а и за лекарите, които работят в момента“, коментира още Иванов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Избори във Венецуела: очаква се Мадуро да затегне хватката

Близо 20 милиона избиратели във Венецуела днес ще гласуват, за да подновят състава на Националното събрание. След неотдавнашната конституционна реформа броят на депутатите вече ще бъде увеличен до 277 вместо 167 както беше досега. Според социологическите проучвания, избирателната активност за парламентарните избори ще бъде ниска – малко над 30 процента. […]