Десислава Атанасова за ПП: Наричахме ги аматьори, а не си давахме сметка, че ще управляваме с тях

NetNews

„Когато преди три години ги наричахме аматьори, не си давахме сметка, че ще управляваме с тях в едно правителство“

Това заяви в Русе председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС в НС Десислава Атанасова.

„През 2025 г. дългът се очаква да бъде 60 милиарда. Това означава, че „Хемус“ не се знае кога ще бъде завършена. Не се знае какви ще са възможностите за здравни и социални услуги. За съжаление това е истината. И ние години наред печелим с нея, защото никога не сме спестявали истината на нашите членове, симпатизанти, на хората, които ни подкрепят“, подчерта тя.

Десислава Атанасова разкритикува и тези, които оказват подкрепа на Асен Василев. „Защото не се знае какво ще се случи, ако продължават свободните му съчинения пред международните медии за това какво ще се случи например с „Лукойл“. А до този момент „Лукойл“ не е внесъл и една стотинка в бюджета. Следващата седмица ще внесем проект за отмяна на дерогацята на „Лукойл“. Считаме, че трябва да въведем най-либералния режим за съхранение на горива и държавата да си назначи особен представител“, зарече се тя.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Онлайн секс в Русия: колко печелят жриците на този вид любов

Наскоро 13 души от уебкам студиото Cosmo в Омска област бяха обвинени в предлагане на интимни онлайн услуги – за разпространяване на порнографско съдържание. Руските медии редовно пишат за подобни случаи от 2021 година насам, но от това привлекателността на тази индустрия ни най-малко не страда. В какво се състои […]