Деси Цонева уплаши мрежата с рев от болничното легло, а всъщност… (ВИДЕО)

NetNews

Деси Цонева стресна приятелите и последователите си в социалните мрежи, след като пусна видео от болничното легло и със сълзи на очи сподели, че е оперирана, пише Шоу Блиц. Щерката на Митко Цонев се оплака от силни болки след операция, която се оказва просто козметична, но явно доста болезнена.

Във видео под формата на влог Деси разказва: „След малко ми предстои да направя една операция, която отлагам от доста време. Не е нищо сериозно, козметична е. Ще премахнем кокалчето на моето красиво краче и ще мога да си нося отново токчетата“.

„Излязох от упойка, операцията мина добре, сега идва периодът на възстановяването“, допълни тя. Няколко часа по-късно се появява страшна болка и Деси снима перипетиите си, като плачът ѝ безспорно може да изплаши всеки, който я гледа. През сълзи Деси споделя: „Появи се болка, много силна болка. Боли“.

„Един ден след операцията моята луда глава реши да се прибере вкъщи. Положението е…болящ крак, болящ пръст и стърчащ пирон. Ще очакваме резултатът да бъде добър, защото кой не желае да има хубави пръсти?!“, с надежда споделя тя.

Цонева има специална повдигната обувка, с която се движи спокойно без патерици. На петия ден вече е започнала да тренира и да се грижи за малката си дъщеря. Дори сподели, че се е возила на трамвай. „Тази операция не пречи на нормалния начин на живот. Не съжалявам и определено си заслужава“, споделя Деси, след като болката е отминала и се чувства вече по-добре.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ангел Найденов: България ще продължава да продава оръжия за Украйна

България няма да дарява, но ще продължава да продава оръжия за Украйна. Това заяви в студиото на „Тази събота“ по бТВ бившият министър на отбраната Ангел Найденов. „Ако трябва да направим още един прочит на посещението на българската делегация, начело с министър-председателя в Украйна, можем да кажем, че той по-скоро […]