Десподов: Далеч съм от най-добрата си форма, напрежението е изцяло в тях

NetNews

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов говори по време на пресконференцията преди утрешния двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Антверп.

"Далеч съм от най-добрата си форма. Знае се, че лятото нямах пълноценна подготовка. Тренирах кратко в Италия. Лека-полека започнах да навлизам във форма. Бях контузен 27 дни. Това също оказва влияние. Правя всичко възможно да вляза във форма по най-бързия начин, защото е важно за мен и за отбора“, заяви Десподов.

„За нас е важно да спечелим трите точки утре. Напрежението трябва да е при тях, а не при нас. Трябва да излезем освободени и да играем за честта на отбора. Най-важното е, че се чувствам здрав. Така се случи, че се контузих. Надявам се да помогна, ако изляза на терена и да спечелим. Напрежението е изцяло в тях. Няма какво да губим. Трябва да излезем мотивирани и да се забавляваме на терена, и да спечелим трите точки. В нашия отбор не трябва да има напрежение. Добри футболисти при нас има много. Трябва да сме мотивирани и с вдигната глава и мисля, че ще спечелим“, добави още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Северна Македония обсъжда споразумението с България

Обсъждаме практическа пътна карта за прилагане на споразумението за добросъседство с България. Това обяви държавния секретар към македонското министерство на външните работи Зоран Попов, който е част от преговорния екип с България, съобщи НОВА Македония. Обяснява се, че не се водят тайни преговори. Диалогът с българските представители продължава. Обсъждат се […]