Деца откриха труп наяден от животни в незаконно сметище

NetNews

Младежи от Казанлък се натъкнаха на останки от човешко тяло в нерегламентирано сметище до бензиностанцията на околовръстния път на града, съобщи днес Каzanlak.com. Това се е случило вчера (07.09.2021г.) около 14:00 часа, в нерегламентирано сметище до бензиностанцията на околовръстния път на Казанлък, в близост до оръжейния завод „Арсенал”.

„Тялото беше наядено от животни. Единият крак до половината липсваше и ребрата бяха почти изядени.”, коментира пред kazanlak.com един от очевидците.

Момчетата веднага подават сигнал към полицията. На място идва и екип на съдебна медицина, според която по непотвърдени данни тялото е на жена. По думи на съдебният лекар тялото е стояло месеци наред, около година.

За момента няма информация за самоличността на намереното тяло, нито каква е причината за смъртта.

По случая се води разследване.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай повиши своите инвестиции в Русия

Обемът на китайските инвестиции в Русия се е повишил значително, съобщи ТАСС. Анализът е на китайското министерство на търговията. Русия и Китай повишават своето сътрудничество в редица сфери. За първата половина от тази година китайските инвестиции са се повишили с тридесет и три процента. Това стана ясно на икономически форум […]