Джорджо Киелини: Записах невероятни 10 години, надявам се, че съм оставил нещо

NetNews

Капитанът на Ювентус – Джорджо Киелини, сподели горчилката от загубения финал за Купата на Италия. „Старата госпожа“ отстъпи на Интер с 2:4, след като допуснаха обрат.

„Съжалявам. Има огорчение, защото мислехме, че ще спечелим, но трябва да приемем, че Интер спечели всички директни сблъсъци. Гневът от загубата в три от четири мача с Интер, надявам се, ни дава необходимия характер за следващия сезон. Това е път на растеж“, заяви Киелини.

„Ясно е, че нещо не е наред, казахме го и през последните дни. Далеч сме от най-силния отбор в директните мачове. Трябва да направим по-широк анализ. На този отбор му липсва нещо, но вярвам, че Алегри е точният човек, който да наложи точното ДНК. Този отбор не може да приеме да завърши и следващия сезон без трофей.“

„Важно е да си наясно с процеса на подмладяване. Записах невероятни десет години. Направих всичко, което можах. Надявам се, че съм оставил нещо. В понеделник ще се сбогувам със стадиона, предавам щафетата на младите. Щастлив съм, че си тръгвам на такова високо ниво. Аз ще бъда най-големият фен, той остава в мен и не може да се изтрие“, заяви Киелини.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Утре, 13 май, награждават най-добрите в Общинските ученически игри - Ямбол 2022

На 13 май, петък, в Ямбол предстои закриването на Общинските ученически игри – 2022 и награждаването на изявилите се ученици. Събитието ще се състои в Спортна зала „Диана“ и е организирано от Община Ямбол и Ученически спортен клуб – Ямбол.
афиш закриване ученически игри ямбол 2022