Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало е, но не е била толкова неинтелигентна. Нелицеприятни истории, като това, което някой си купува депутати за 500 000 лв. Преди месец, два имаше истории, в които разкарваха хора по съдилищата. Но ако режимът е еднакъв – следва и това да се провери", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на "Денят ON AIR".

И допълни, че преди 2,3 седмици, когато "Има такъв народ" са правили първия си неуспешен кабинет, е говорил с хора, които са му казали, че е оказан натиск върху депутатите от ИТН.

"Ако тези неща не бъдат съобщение публично – то няма никакъв смисъл от приказване. На мен ми казаха, че са били заплашвани с физическа саморазправа. Но това са празни приказки, докато не бъдат заявени публично", допълни Манолов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него институциите трябва да се самосеризат.

"Закъснялото правосъдие е отказ от правосъдие. Може ли да се мотае толкова време по толкова обикновен казус за има ли някой двойно гражданство или не. Съединението прави силата – това значи Мизия, Тракия и Македония да се съберат в една държава. Идеал, който е бил погребан след Първата световна война. От Войнишкото въстание до ден днешен България е в гражданска война. Светът, към който ние принадлежим, се управлява олигархично, но се нарича демокрация.

"Това, което се случва, много прилича на футбол. Миналата година, когато имаше някакво движение, автентичната му част каза "Ние не искаме никакви политици, защото нашите политици не стават за нищо." След това обаче, когато отмина всичко, неавтентичната част си преписа някакви заслуги и се нарекоха "партии на протеста". Голямата победа на неспоменаваното име е да стигматизират едно друго име, превърнат в универсалното зло, което не е вярно", добави президентът на КТ "Подкрепа".

И смята, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, щеше да има двама врагове по-малко.

"Има една партия, която играе контра на всичко – най-голямата в момента. Всичко се обърка много. То се случва заради хората, които го правят. И ще става все по-лошо. Преди години "Право" беше една от най-търсените специалност и вече в тази система има немалко хора, които са с купени дипломи. Страх ме е от деня, в който ще започнат да ме лекуват лекари с купени дипломи, коментира Димитър Манолов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румяна Коларова: Кметът на Бургас има шанс срещу Радев

Личният конфликт между дейците на Съединението е изключително голям. Днешната българска политика влезе в един капан – капанът на Facebook, единственото, което прави Facebook, е да мрази, там ескалира омразата. Това, което виждам, не само в днешния ден, не само в парламента, е логиката на Facebook – силата е в […]