Днес в ХГ „Ж. Папазов”: изложба – вернисаж „Рисунка”

NetNews

Днес, 11 март, трябваше да се състои откриването на нова изложба в ямболската Художествена галерия „Жорж Папазов”. Заради усложняващата се ситуация с пандемията в страната се налага отменяне на официалното откриване, съобщават от културния институт.

Формата, избрана от галеристите, е вернисаж. Експозицията с тема „Рисунка” може да бъде разгледана в днешния ѝ първи ден от 16.00 до 19.00 часа.

Това е 11-о поред издание на изложбата „Рисунка“. Свои произведения представят ямболските автори Цветан Казанджиев, Боряна Чапърова, Кольо Костов, Румен Малчев, Александрина Игнатова, Диана Йорданова, Таня Косева, Атанас Караманов и др.

Експозицията може да бъде разгледана от ценителите след това и всеки работен ден на галерията в продължение на почти месец – до 9 април.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Възраждане иска разпускане на Прокуратурата

На първа инстанция българския съд отхвърли претенциите на Прокуратурата към Възраждане като нямащи отношение към регистрацията на партията, а твърденията ѝ – като необосновани и недоказани. Жалбата на прокуратурата срещу решението на съда с искане за отмяната му и прекратяване на регистрацията на Възраждане, за пореден път доказва, че моделът […]