Днес става ясен победителят в „България търси талант“

NetNews

Tреска в неделя вечер ще има в „България търси талант“ – кой ще спечели надпреварата и най-вече с каква дарба.

Бляскавият финал на живо на осмия сезон на шоуто е днес от 20 ч. по bTV. Той ще започне с най-новото горещо парче на Homelesz и Ъпсурт, и ще продължи още по-зашеметяващо с 12-те изумителни изпълнения на най-добрите от най-добрите таланти за сезона. Най-близо до голямата награда от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“ са 5-мата спечелили Златен бутон – Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов – Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna и 6-мата финалисти от трите полуфинала – танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица, Дария Иванцова и фондация „Шаро“, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военен университет „Васил Левски“. Към тях се присъединява и илюзионистът StarBoy AYVON, който получи най-голяма подкрепа в играта „Спаси талант“.

И този път най-запалените фенове на предаването ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – в реално време и на всички устройства, пише life.dir.bg.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbulgariagottalent%2Fvideos%2F2934287143460447%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=“560″ height=“314″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

В неделя специално и много забавно участие ще имат и водещите Александър Кадиев и Дани Петканов, които ще се включат в номера на златния им бутон – Стоян Йорданов – Чибо. Зрелищно шоу от най-висока класа, страхотни изненади и отлично настроение очаква всички пред екраните в последния епизод за сезона. На финала всичко ще бъде изцяло в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си победителя в осмия сезон.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Родна плеймейтка вика за братя Пулеви във впито клинче

Родната плеймейтка Жанета Осипова подкрепи Тервел и Кубрат Пулеви преди днешните им двубои в Лас Вегас, като публикува своя снимка от залата на братята в столицата. Блондинката е с впито клинче и боксови ръкави с марката на двамата бойци. Осипова е известна с предпочитанията си към редица спортове, като дори […]