Доказаха един универсален начин, който гарантира върховен секс

NetNews

Всяка интимна двойка си има свои лични предпочитания и подходи, с които да се забавлява в леглото. Ново проучване обаче доказва, че съществува един универсален начин, който гарантира неистово сексуално удоволствие. И това са… думите.

Учени от здравния департамент в Университета Чапман решили да разберат какво е разковничето за добрия сексуален живот. В допитването участвали над 39 000 семейни двойки. Всички те били заедно повече от три години. Оказало се, че именно думите, свързани с чувствата и привързаността към половинката, помагат за по-качествен секс. Изследователите установили, че фразата „Обичам те“, произнесена по време на сексуалния акт, е изразът, който гарантира най-голямо и пълно удовлетворение, пише woman.bg. Статистиката сочи, че тези думи изговарят общо 75 % от задоволените мъже и 74 % от задоволените жени. Всички те са категорични, че именно тези вълшебни думички засилват сексуалното желание, правят секса по-качествен и укрепват връзката с партньора им.

Според проучването едва половината от участвалите в него интимни двойки са сексуално задоволени. Като причина за това те посочват, че им липсва разнообразие в личните им взаимоотношения, като сред примерите, които дават, е вземането на общ душ. Близо половината от задоволените и незадоволени двойки четат книги и статии, свързани със секса.

"Сексуално задоволените двойки обаче се отличават с това, че наистина са пробвали някои от гореспоменатите идеи, и най-вече говоренето по време на секс. Те са склонни и на повече експерименти в леглото", споделя Дейвид Фредерик, доцент по психология от Университет Чапман, който е автор на проучването.

Учените добавят още, че за да бъде ефектът по-добър, е нужно фразите, които партньорите изговарят помежду си по време на любовната игра, да бъдат подплатени с определен тембър в гласа. Той трябва да бъде по-плътен, нежен и леко глезен, разкриват експертите. Много мъже, участвали в проучването, са посочили, че особено възбуждащо им действа диалогът, който напомня на разговор по секс телефона – двамата си задават взаимно въпроси и отговарят на тях с по-различна интонация в гласа си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

20 декември 1803 г. САЩ купуват Луизиана от Франция

На 20 декември 1803 г. САЩ купуват Луизиана от Франция. Гигантското парче земя е с площ около 2 100 000 кв. км. и обхваща днешните щати Арканзас, Мисури, Айова, Минесота, западните области на Мисисипи, Северна Дакота, Южна Дакота, Оклахома, Небраска и Канзас, както и райони, разположени на изток от Роки […]