„Докато ти спеше“: Малка нощна комедия в Ямбол на 23 март

NetNews

„Докато ти спеше“ – малка нощна комедия, режисирана от Богдан Петканин, гостува в Ямбол на 23 март. Взривоопасният спектакъл събира добре познати от театралната сцена и телевизията звезди – Мариан Бачев, Кирил Ефремов, Деси Бакърджиева, Ева Тепавичарова, Светломир Радев, Антоан Петров. Техният талант да забавляват публиката на макс е пословичен. Началото на представлението е от 19.00 часа в залата на община Ямбол.

След полунощ, докато ти спиш, те се пробуждат и живеят сред нас. След полунощ, докато ти спиш, те започват да бродят сред нас, да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да правят околосветско с асансьора, да блъскат по радиаторите, да пускат прахосмукачката, да си играят с кучето, да свирят на барабани, да местят мебели, да изхвърлят боклука, да пеят в банята, да блъскат вратите… Докато ти не се събудиш и не станеш един от тях.

Един зрителски коментар обобщава случващото се на сцената: „Страхотно представление! Отдавна не съм се смяла така и не ми е било толкова приятно на театър! Готова съм да го гледам даже отново! Препоръчвам!!!”

Билети – на Театрална каса „Безистен”, телефон за резервации – 0876694083.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голям ръст в приходите на НАП

Над 6,4 млрд. лева са постъпленията в Националната агенция за приходите към 17 март 2023 година, което е със 752 млн. лв. или близо 13% повече спрямо същия период на миналата година. Още по темата 20 мар 2023 12:35 21 16 мар 2023 20:15 7 До средата на март приходите […]