Домът на Денди остана мрачен и пуст

NetNews

Апартаментът на покойния светски хроникьор Любомир Милчев Денди опустя, след като той ни напусна неочаквано. Разследване на „България Днес“ установи, че след бруталното убийство на Денди жилището му е във вида, в който го е оставил Милчев. Прозорецът на дома на бохема е бил открехнат, когато екип на изданието успява да надзърне в мрачното вече жилище.

Любимите и екстравагантни шапки на Денди все още стоят прилежно закачени, саката и костюмите му също.

Апартаментът се е превърнал в мрачно и тягостно място, изпълнено само със спомени за Любомир Милчев, но вече без колоритното му присъствие. При разговор с някои от съседите на светския хроникьор става ясно, че движение в апартамента почти няма. Забелязвана е само една жена, за която се предполага, че е неговата племенница. На вратата е поставен некролог, а в апартамента някой е утешавал мъката си с чаша вино.

Една от съседките на Денди сподели, че той ще ѝ липсва страшно много, защото, когато е свирел на цигулка, тя забравяла всичките си грижи и сивото ежедневие. „Милчев беше велик музикант и човек“, казва пред изданието с тъга на лицето съседката на Денди.

Любомир Милчев почина дни, след като бе жестоко пребит именно в този апартамент в центъра на София, в който той е живеел заедно с Кристофър Кен.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Превозвачи прогнозират негативни ефекти от тол таксата по второкласните пътища

Прогноза за оскъпяването на стоките заради въвеждането на тол такси за второкласните пътища у нас беше направена от Йордан Арабаджиев от Съюза на международните превозвачи: „Превозвачите при всички положения ще преминат през един шок, който ще се отрази в рамките на няколко месеца, особено в малките и средните фирми, които […]