Дори и малцината фенове на Левски, вярващи на Диксън, получиха неприятна новина

NetNews

Дори и малцината фенове на Левски, които вярват във възможността Джоузеф Диксън да спаси финансово закъсалия клуб, получиха неприятна новина. Профилът „Синя Приказка“ във „Фейсбук“, който в последните месеци спечели доверие с достоверните си информации, разкри важен момент от последните преговори между „сините“ и англичанина.

От публикация в социалната мрежа става ясно, че привържениците на Левски ще трябва да треперят още две седмици. Самият Диксън обявил пред ръководството на клуба, че до преди 5-6 юли няма да успее да събере необходимите документи за учредяване на обявената българска компания, която да придобие акциите на „сините“. Както е известно, преди време беше обявено, че 6 юли е денят Х за клуба от "Герена". Сега обаче става ясно, че и дотогава сделка няма да има.

Вчера Джо Диксън излезе с отворено писмо, в което заяви, че все още не е получил договора за прехвърляне на собствеността. „Синя Приказка“ твърди, че контрактът от страна на Левски е готов. Изпращането му обаче се бави, защото хората в клуба все още проверяват някои неща.

„И още една подробност – както знаете едно от условията на Левски е Диксън да преведе първоначална вноска. Самият Диксън каза, че докато не вземе акциите, няма да превежда пари. От Левски е измислен юридически начин как да се случи всичко в един и същи ден – той да получи акции, и да преведе първоначална вноска. И Диксън е уведомен за това“, допълва профилът във „Фейсбук“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямболските републиканци на празника на града: За нас е чест да живеем и работим в Ямбол и за Ямбол

Кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България” се включиха в честването на Деня на Ямбол – Св. Дух, който се отбелязва тази година на днешната дата – 21 юни. Те посетиха празничната литургия и запалиха свещ в най-стария ямболски храм – „Св. Троица”, откъдето преди век и половина […]