Досегашния областен управител Васил Александров се връща като зам.-кмет в община Ямбол

NetNews

Васил Александров се връща в екипа на кмета на Ямбол Валентин Ревански. Това съобщи самият той днес при символичното предаване на поста областен управител на новоназначения от служебния кабинет Георги Чалъков. Очаква се Васил Александров отново да поеме ресора, свързан с европейските програми в общината.

От януари тази година до вчера (4 август) той бе областен управител на Ямбол, назначен от правителството на Кирил Петков, от квотата на „Продължаваме промяната”. Преди това – от 2020 работи в община Ямбол, като през 2021 бе назначен за зам.-кмет с ресор общинска собственост, икономически дейности, местни приходи и европейско финансиране и програми.

Васил Александров е магистър по „Международни икономически отношения“ и „Финанси“. Преди да стане част от екипа на кмета Ревански е работил като кредитен инспектор в банка.

По неговите думи, назначението му отново като зам.-кмет на Ямбол е от вчера, в деня, в който бе освободен като областен управител.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Никола Минчев (ПП): Още няма решение дали ще има коалиция с ДБ

„Дали регистрацията ще е готова навреме за настоящите избори не е проблем за нас изобщо, тъй като и на предните избори през ноември нямахме партия – имахме „Волт“, „Средна европейска класа“, с тях се явихме. Не беше проблем за изборите, със сигурност няма да е и за тези. Ако ме […]