Дрогиран прегази пешеходец във „Факултета“

NetNews

Шофьор е блъснал с превишена скорост пешеходец в квартал „Факултета“. От СДВР потвърдиха случая, а в момента тече досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост, съобщи бТВ.

Инцидентът се случва на 6-ти септември вечерта на улица „Суходолска“ в столичния квартал „Факултета“. Кола, движеща се с превишена скорост, блъска пешеходец, който умира на място, потвърдиха от СДВР.

По думи на очевидците, човекът си е купил хляб от магазина, а на 20 метра след него се е случил фаталният инцидент.

Според разследващите, шофьорът неуспешно се е опитал да намали скоростта. Проверката с дрегера показва наличие на наркотични вещества в кръвта на шофьора. След 24 часа, прекарани в районното, той е освободен.

Извършителят е Стефан Димитров, познат като Стефчо Тока. Опечалените роднини се заканиха да блокират главната улица в квартал „Факултета“.

От прокуратурата няма отговор с какви мотиви извършителят е на свобода.

Роднините се надяват на справедливост и пътят да бъде обезопасен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лапорта се надъхва: Този отбор на Барса ще се бори за всички трофеи

Независимо че се раздели с Лионел Меси и Антоан Гризман, президентът на Барселона Жоан Лапорта вярва, че тимът е готов да се бори на всички фронтове. “Този отбор ще направи всичко по силите си, за да спечели всичко. Имам изключителен състав и ще се борим за всичко възможно”, закани се […]