Държавата е изоставила пореден ключов бизнес (ВИДЕО)

NetNews

''До този момент авиационният бизнес у нас не е получил нищо от държавата, освен мярката 60/40. Всеки се оправя сам по някакъв начин – съкращава, освобождава пилоти, инженери, намалява състава. Никаква помощ нямаме''.Това каза в предаването ''ЕвроДикоф'' по телевизия Евроком Тодор Иванджиков, който е шеф на Асоциацията на авиационната индустрия у нас.

Иванджиков разясни, че от сферата търсят диалог с правителството, като вече са изпращали писма до министрите на финансите и на транспорта, но чисто и просто не срещат никакво разбиране.

''На писмата ни се връщат отговори, в които се вижда, че те не разбират как могат да ни помогнат. Няма го диалога, при който те да ни извикат, за да седнем на една маса и да обсъдим случващото се“, посочи още той.

Целия разговор между Сашо Диков и Тодор Иванджиков можете да изгледате след 1:37:00 във видеото:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нов футболист пристигна при ''Левски''

Нов футболист се появи в лагера на ''Левски'' в курорта Умаг. Това е хърватският защитник Анте Врличак, който се включи в днешната следобедна тренировка на ''Левски'', съобщава Гонг. Очаква се той да играе в контролата с полския Подбескидзе, която е днес от 13:00 часа. 23-годишният Врличак за последно е играл […]