Д-р Антон Койчев: ГЕРБ има за какво да се похвали в София

NetNews

Годишно над половин милион души търсят услугите на общинските лечебни заведения. Бюджетът на София вероятно ще бъде гласуван края на август, началото на септември. Това каза за „Денят на живо“ д-р Антон Койчев, председател на Здравната комисия в Столична община от СДС.

Той определи изминалия мандат начело на София като успешен. „Имаме мандат за сключване на коалиционно споразумение за общо явяване с ГЕРБ и на идните избори. Не изключваме и други формати с партии от ЕНП. Имаме решение за самостоятелно явяване. Ще преговаряме с коалиции, единствено не бихме с БСП. На местните избори ще има битка на ценности. Кандидатурата на ПП–ДБ вкара разлом в обществото. Начинът, по който Терзиев се опита да се разграничи от родителите си, разгневи част от десните структури. Предимство ще имат личности с нов визионерски подход, които няма да се базират на отрицание и ще повтарят клишета, а ще дават смислени решения“, коментира Койчев.

По думите му, когато ГЕРБ номинира кандидати за районни кметове и градоначалници, ще започнат разговори по формата и технологията на явяване. „ГЕРБ има за какво да се похвали, вече 18 години управлява София, няма нищо по-естествено да имат кандидат. За мен Георги Георгиев би бил добър кандидат. Десните кметове също могат да бъдат социални и да защитават такива програми. Например подпомогнали сме ин витро програма, както и профилактични здравни инициативи“, заяви той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Техеран няма да приеме нов шведски посланик, иска конкретни мерки от Стокхолм срещу оскверняването на Корана

Иранският външен министър Хосейн Амир Абдолахиан каза вчера, че нито един шведски посланик няма да бъде приет в Иран, докато Швеция не предприеме „конкретни стъпки“ за предотвратяване на ново оскверняване на Корана на нейна територия, предаде Франс прес. В интервю за държавната телевизия Амир Абдолахян посочи, че „мандатът на шведския […]