Д-р Дариткова: Разчитаме на избирателите

NetNews

„Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности“.

Това заяви в Смолян водачът на местната листа на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, цитирана от пресцентъра на партията.

„Разчитаме на избирателите, които да припознаят нас като носители на тяхното доверие и като гарант за изпълнение на програмата, която сме предложили. Тръгваме с отговорност и надежда да получим подкрепа от жителите на Смолянска област, за да реализираме, както досега, всички поети ангажименти“, заяви още тя.

По думите на д-р Дариткова, листата на ГЕРБ- СДС в Смолян е силният отбор, който ще отговори на очакванията за развитие в различни сфери и аспекти на обществения и политическия живот, за да се реализират успешни политики в интерес на България и гражданите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Александър Симов: Социологията е държанка на властта

”Истинският журналист трябва да е в опозиция на властта, това сме го учили във Факултета по журналистика, а в България яростта и неудобните въпроси са запазени само за представители на опозицията”. Това заяви пред БСТВ Александър Симов, цитиран от Фрогнюз. Той рязко се противопостави на поведението на bTV след разпространено […]