Евгени Минчев разкри на колко години е (ВИДЕО)

NetNews

"Медиите отказват да видят моите нюанси, виждат само блясъка. Аз в момента продължавам да имам рубрики и цели страници във вестници, но колкото и да настояваш, че някой е важен и перфектен, ако обществото не се съгласи, значи не си", каза в интервю за Евроком Евгени Минчев.

"В момента карам 58 години, не ме е оставило вдъхновението. Човек трябва постоянно да твори, идвайки насам към студиото написах нова песен. Чувствам се одухотворен", допълни Минчев.

"Приятелствата са все пак онези в годините, които са се доказали. Склонен съм да се върна към стари приятелства, отколкото към нови. Ако сме се разделили преди 10 години, тогава сме били различни. Винаги трябва да се даде втори шанс", коментира той.

Евгени Минчев в момента демонстрира творческият си талант на певец. Записал е няколко песни, част от които: "Когато се сбогуваме", "Dorian Grey", "Любовта е, когато". Той прави запис и на известната песен "Гълъбо".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха труп на мъж в дере край Асеновград

Труп на мъж е бил открит тази сутрин край Асеновград. Това потвърдиха от полицията за NOVA. 63-годишен мъж се е натъкнал на тялото тази сутрин при разходка в местността над асеновградския квартал „Горни Воден” и веднага подал сигнал на телефон 112. В момента към мястото е изпратена следствена група от […]