Единствен Макрон се опитва да наложи дипломацията вместо стрелбата

NetNews

Опитайте се да купите нова кола, произведена в Европа. Вече няма! Производството на коли замря. Дистрибуторите на европейски марки ще ви предложат японски, корейски, американски коли, или европейски на старо. Коли стар модел, забравени в някой склад, но нови модели няма да намерите. Юмручето на Зеленски, телевизионните му вопли срещу руския агресор и виновността на европейците, които работят с Русия, вече имат резултат. Като „Китайска капка“, ден след ден, второстепенният украински актьор, се превърна в гробокопач на европейската икономика. Психолог от класа, той се прицели в съвестта на европейците и безспорно успя, защото за „съвест“ каски и бронебойни жилетки няма.

Всекидневният сериал от автобуси с бежанци, плачещи майки, уплашени деца, както и соченият за виновник – Путин, раздрусаха из основи комфорта на западния гражданин. Зеленски пропусна да им благодари за гостоприемството. Задавени от излиянията му, западните медии не посмяха да разобличат най-корумпираната на територията на Европа страна, каквато е Украйна. Чашата започна да прелива едва когато „Зеленият човек“ се самопроизведе защитник на европейските ценности и на демокрацията. Без да е поканен, той твърди, че Украйна вече е заслужила правото си на членство в ЕС!? Тръпките които побиват европейците, посрещащи бежанците, не го вълнуват изобщо. От Берлин Олаф Шолц предупреди, че ще са необходими 100 години за възстановяването на Украйна, но няма кой да чуе.

Лишени от енергия, с недостиг на суровини автомобилните заводи, един след друг, спряха да произвеждат. Те не са първите, не са и последните.

Джо Байдън, шест месеца преди фатални за него избори, кредитира опълчението на Зеленски с 40 милиарда долара. Тези пари гарантират на американската оръжейна промисленост поръчки за неограничено време.

С вековна омраза към Русия, поляци и украинци изобщо не говорят за Мир, а за победа. Победа за кой и срещу кого? Единствен Макрон се опитва да наложи дипломацията вместо стрелбата, но гласът му за сега е глас в пустиня. За разлика от него, войнствената Фон дер Лайен и женственият Шарл Мишел говорят като хора с изпити мозъци. Без да са избирани и без какъвто и да е мандат, тези високопоставени чиновници насърчават Зеленски да воюва вместо да преговаря. Едно е сигурно, продължението на войната води неизбежно към загуба на европейската икономическа и политическа независимост.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Стамен Белчев обяви, че си тръгва от Арда

Арда Кърджали ще се наложи да си търси нов треньор през лятото, защото Стамен Белчев обяви, че няма да остане начело на клуба. Той заяви решението си след тежкото поражение от ЦСКА 1948 с 5:1, като потвърди, че с администрацията не са стигнали до консенсус по новия му договор, цитиран […]