Едис Пала пусна нова колекция направо от „Сървайвър“ в Доминикана

NetNews

Броени дни преди официалният старт на „Сървайвър“ младият дизайнер Едис Пала направи включване със своята нова модна колекция.  В момента той е в Доминиканската република и се готви за най-голямото предизвикателство в живота си, но не пропуска да изненада почитателите на модата му с ексклузивна колекция.

Тя е  на разположение в официалния му сайт от 18 февруари от 18.00 часа, т.е. два часа преди старта на „Сървайвър“ по bTV.

Модната линия носи закодираното име XOXO, което идва от емотикона „целувки и прегръдки“. Актуалната му мода е вдъхновена от драмите при тийнейджърите, като засяга и темата за разглезените богаташки деца, зависимостите сред тях. Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в темата.

Тази година на 23 февруари  бранда Edis Pala ще отбележи своя 7-и рожден ден, но без основателя си, който по това време ще посреща екстремните ситуации в „Сървайвър“. От екипа му обаче са предвидили изненади за почитателите на стила на марката.

И докато Едис Пала вече е в изолацията на екстремното риалити, неговият личен профил в Инстаграм също се оказа в „черна дупка“ от седмици. Профилът му беше заключен по време на подготовката му за риалитито, а това изненада последователите на Пала.

https://www.instagram.com/p/ClyqBM3IuRD/

https://www.instagram.com/p/ClyqBM3IuRD/

https://www.instagram.com/p/CYluueboxWm/

https://www.instagram.com/p/CYluueboxWm/

Едис Пала е моден дизайнер от балкански произход. Марката му за дрехи стартира през 2016 г. с колекцията Game Madness и ревю с модели от 5 националности. На ревюто в хотел Маринела присъстват над 300 гости, сред които и известни личности.

Следва колекцията Frozen Passion за модното ревю на която, Едис затваря Софийска градска художествена галерия. Върнете казармата е третата провокативна колекция.

Следват няколко по-малки капсулни колекции. На следващ етап той заминава за Милано и се завръща с колекцията Revolution Z – за пръв път дамско, освен мъжко облекло. Лице на колекцията е Диляна Попова.  Bold & Pure – колекция с лице гимнастичката ни Ели Бинева и последната е DRAMA – с лица Койна Русева и Петър Дочев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаци, че във връзката ви има достатъчно интимност

Интимността в любовната връзка е нашата емоционална, но и физическа близост с любимия човек. Физическата близост е много важна и тук не става въпрос просто за секс. Можем да сме близо един до друг, така че да покажем загриженост, сигурност, обич. Когато не получаваме достатъчно физическа интимност във връзката си, […]