Една от новите звезди на Байерн Мюнхен разви перикардит след инфекция с COVID-19 току преди началото на Мондиала

NetNews

Една от новите звезди на Байерн Мюнхен – Мусаир Мазрауи, е развил перикардит в следствие на инфекция с COVID-19, предаде DW.

25-годишният мароканец се е заразил с вируса в началото на декември, току преди началото на световното първенство в Катар.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>The Bayern Munich man played 45 minutes for Morocco in the World Cup semifinal against France despite testing positive for COVID in early December. <a href=“https://t.co/xz5p1iItrl“>pic.twitter.com/xz5p1iItrl</a></p>&mdash; DW Sports (@dw_sports) <a href=“https://twitter.com/dw_sports/status/1611350990728339458?ref_src=twsrc%5Etfw“>January 6, 2023</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Той взе участие в турнира с екипа на Мароко, като се смята, че не е лекуван правилно, за да се прочисти напълно от коварния вирус, който тормози света през изминалите вече близо 4 години.

Мазрауи сега ще прекара няколко седмици извън терените, което означава, че „баварците“ няма да могат да разчитат на него за подновяването на кампанията.

По всяка вероятност това е и причината Далей Блинд да бъде привлечен с 6-месечен договор след напускането му на Аякс.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Крал Чарлз III седна зад волана на любимия си електромобил

Крал Чарлз III разполага с шофьор, който е на негово разположение през цялото денонощие, но подобно на своята майка, престолонаследникът обича сам да сяда зад волана на своите автомобили. Сега британските медии уловиха краля по време на разходка около имението Норфолк, където семейството бе отседнало по време на празниците. Кралят […]