Експертите в Домът на бъдещето: кои са водещите компании в секторите архитектура, интериор и сигурност

NetNews

Домът на бъдещето 2021 събира топ експертите в строителството и интериорния дизайн на 16 септември – четвъртък. Професионалистите от най-големите компании си подават ръка, за да дадат съвети за дома. Компаниите, които застават пред камерите, за да проведат дискусиите, са Хьорман – производител на външни и интериорни врати, Arco Real Estate България, студио Индорио, ДЗИ – Общо застраховане, Алтерко, ATG Design, Gaida.ai, Schneider Electric.

Събитието, чийто медиен партньор е най-големият сайт за недвижими имоти imot.bg и информационният сайт ФАКТИ, ще открие темата за устойчивост и зелени решения, обединени в панел „Зелен дом“, а специален гост ще бъде Димитър Димитров, CEO на Алтерко и ръководител на r&d дивизията на компанията, който ще представи съвременните възможности за автоматизация на дома.

Инж. Наталия Петрова, Мениджър бизнес развитие в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще ни разкаже защо компанията е глобален лидер в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение.

Дискусионният панел „Красив дом“ събира на една маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, управител на Хьорман България, ще представи тенденциите при външните врати.

Водещият архитект на ATG Design, Ивета Попова ще разкаже за комбинацията между архитектура и изкуство. Част от панела е и архитект Павел Янев от ALL in Studio, чиито проекти са едни от най-награждаваните както в България, така и на международни форуми.

Темата за сигурността продължава да бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом“, а експертите ще дискутират възможностите да защитим дома си. Пред камерите застават инж. Стефка Иванова, директор „Управление на неавтомобилни продукти“ в „ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД, за да разгърне портфолиото от възможности при избор на застрахователен продукт.

Юлиан Софрониев, главен изпълнителен директор и основател на Биодит ще говори за най-новите тенденции за защита на дома ни. В панела „Сигурен дом“ очакваме и Галя Йорданова, изпълнителен директор на Gaida.ai, компанията, която създаде порталът за имоти enoti.bg и платформата за финансиране на имоти musketari.bg. Тя ще даде експертно мнение за това колко може да струват ремонтните дейности на жилището ни и колко можем да спестим, ако при настоящите условия рефинансираме ипотечния си кредит.

Дискусионният панел „Достъпен дом“ обединява темите за това как да изберем изгодна покупка на недвижим имот. По темата какви са дизайнерските решения, които да използваме, за да компенсираме по-малката площ на жилището, ще говори Архитект Велко Стратиев, водещ проектант и съосновател на студио "Индорио".

А какви са съветите на топ брокерите при избор на нов дом ще научим от Евгени Василев, ръководител на ARCO REAL ESTATE България. Не на последно място, тенденциите при отпускане на ипотечни кредити и какво да очакваме предвид икономическата обстановка – разказват от Пощенска банка.

Събитието Домът на бъдещето ще се излъчи онлайн на 16 септември (четвъртък) и ще бъде достъпно от всяка точка на света безплатно в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg.

Домът на бъдещето се осъществява с подкрепата на Hormann , Philips, Пощенска банка и Cash Credit. Медийни партньори на форума са fakti.bg и imot.bg

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Брънзалов: В България има много мощна антиваксърска кампания

Не е изненада новата вълна на COVID-19, тъй като ние сме с най-ниското ваксинационно покритие в ЕС. Освен това българите живеят все едно няма вирус при нас. Дори някои наши колеги се изказваха противоречиво за ваксините. Това заяви членът на УС на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари д-р Николай Брънзалов […]