Електрическата тротинетка Golden Thunderball е на цената на два нови автомобила

NetNews

Компанията Caviar, която е известна с производството на луксозни версии на iPhone с калъфи от благородни метали, този път представи златен електрически скутер, носещ наименованието Thunderball. Устройството е базирано на модела DUALTRON X2, произведен от корейската компания Minimotors.

Техническите характеристики на тротинетката също са впечатляващи. Тя може да ускори до 100 км/ч, а в пика мощността достига 8300 W. С едно зареждане електрическият скутер може да измине до 150 км.

В същото време Thunderball се хвали, че много елементи в него са изработени от чисто 18-каратово злато. Създаването на един екземпляр отнема на Caviar около два месеца.

Що се отнася до цената на новите елементи, тя се оценява на 47 000 евро. Клиентите, които направят предварителна поръчка на електрическия скутер, ще получат iPhone 14 като подарък.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Почина президентът на ромската песен

Ромската поп фолк звезда Джаго, известен и като президента на ромската песен, си е отишъл от този свят. За трагичния край на изпълнителя сподели в профила си в социалните мрежи поп фолк певицата Роксана. През последните години известният в цяла Европа певец, прочут като Циганския Павароти, е имал сериозни здравословни […]