Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Както вчера ви информирахме, Chevrolet представи електрическа версия на своя пикап Silverado, която изглежда се хареса на върлите фенове на марката и всички коли от серията First Edition бяха разпродадени в рамките на едва 12 минути.

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

Това съобщи изпълнителният директор на General Motors – Мери Бара, която разкри новината в интервю пред Bloomberg Technology. Интересното в случая е, че от компанията не разкриват колко броя от First Edition ще бъдат произведени. Това означава, че за 12 минути може да са се продали 10 автомобила или пък 10 хиляди.

Електрическият пикап на Chevrolet се разпродаде за 12 минути

Chevrolet Silverado EV SRT First Edition разполага с най-високото ниво на оборудване и се задвижва от два електромотора, които генерират максимална мощност от 664 конски сили. Очаква се първите произведени бройки да са готови през 2024 година, когато ще се отправят към новите си собственици.

Поставете оценка:

2.5

Оценка 2.5 от 8 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Заловиха един от най-издирваните италиански мафиоти с... Google Street View

В продължение на 20 години мафиотът Джоакино Гамино успява да се скрие от полицията. Но късметът рано или късно се изчерпва – преди няколко дни един от най-издирваните италиански престъпници бе заловен тъй като бе заснет… от камера на Google Street View. Джоакино Гамино, осъден убиец, част от списъка с […]