Електрически велосипеди BMW с и без педали (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

След, като ви разаказхме за иновативния електрически велосипед, показан на изложението в Мюнхен, сега ще стане въпрос и за още един такъв от същата гама, но… без педали. Новите модели са условно наречени BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY. Автономното шофиране на BMW i Vision AMBY се осигурява от 2000 Wh батерия, която гарантира до 300 км пробег. Разликата е, че моделът е оборудван с педали, които не се предлагат на за велосипеда BMW Motorrad Vision.

Системата за управление на велосипеда има три режима на скорост: 25 км/ч за велосипедни алеи, 45 км/ч за градско движение и 60 км/ч за шофиране извън града. Режимите се активират чрез геозони, което елиминира превишена скорост в градска среда или при пътуване по велосипедни алеи. Също така системата за безопасно движение се поддържа от наличието на радар, който открива приближаването на чужди превозни средства отзад към мотора.

Повече информация за производствените модели на електрическите велосипеди BMW ще бъде публикувана в близко бъдеще. Цената за велосипеди на базата на BMW i Vision AMBY и BMW Motorrad Vision AMBY също все още не е оповестена.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-мощният магнит в света на термоядрения реактор ITER може да повдигне самолетоносач

Най -мощният магнит в света е изпратен във Франция, за да бъде инсталиран в ядрото на експерименталния термоядрен реактор ITER. Планира се реакторът ITER да може да реализира възможността за генериране на термоядрена енергия в промишлен мащаб чрез възпроизвеждане на процес, подобен на термоядрени процеси, протичащи на Слънцето. Магнитът е […]