Емил Костадинов: Ще запомня Димитър Ларгов като един прекрасен човек

NetNews

Изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов и вицепрезидентът на родната централа Емил Костадинов бяха само част от хората, които почетоха бившия шеф на футболния съюз Димитър Ларгов. Легендата на Славия почина на 26 ноември на 84-годишна възраст. Опелото пред тленните останки на бившия футболист и функционер се състоя в столичната църква "Свети Георги".

"Ще го запомня като един прекрасен човек, приятел преди всичко. Той бе капитан на България, когато победихме Белгия и се класирахме за световно първенство. Той е легенда на Славия. От него можем да вземем за всичко за пример – достойно живя, достойно управляваше, достойно игра футбол. Човек за пример. Не е лесно днес да се намери такъв като него, но ще видим на предстоящия Конгрес. Хората като Ларгов трудно се намират. Той назначи Димитър Пенев за селекционер, след което дойдоха великите успехи, той е в основата", заяви Касабов.

"Един голям човек, имах честта да го познавам дълги години. Наистина разбираше от това, което прави. Беше човек на думата, правеше нещата както трябва. Най-важното е да говорим за тези хора, докато са живи, а не след това. Ние като сегашни ръководители, аз лично, трябва да се вслушваме в такива хора", пък допълни Костадинов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Държава обмисля 4-дневна работна седмица

По-малко работно време и 4-дневна работна седмица. Какво ще се случи, ако тя бъде въведена? Анализ по темата направи испанското правителство. Целта на първата мярка е стимулиране на заетостта, а идеята за втората дойде след като преди дни гигантът за потребителски стоки Unilever обяви, че ще изпробва 4-дневна работна седмица […]