Ето го подпалвача на „Купола“ в Благоевград (СНИМКА)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

До края на седмицата ще се гледа мярката на Орлин Соколов от Дупница. 44 годишният ром е зад решетките, за големия пожар в емблематичната сграда "Купола " в центъра на Благоевград, пише Struma.com.

Невижданият пожар превърна в руина прекрасната сграда и нанесе огромни щети на банка, офиси, нощни клубове и застраши живота на живеещите в близост. Дни наред миризмата на изгоряло се носеше из целия център.

Все още не е готова рекапитулацията от щетите от големия пожар в емблематичната сграда "Купола" в Благоевград. Най-големи са те за намиращата се в нея банка, където е унищожена цялата техника.

Генералният директор на банковото обединение пристигна завчера в областния град, за да се запознае с обстановката. Има сериозни щети и в съседните офиси. Те са причинени от процеса на гасенето и многото вода, която се изля, за да бъде потушен пожара в купола над банковия офис.

Пиано бар " Балкантон" и дискотека ТНЕ FACE не са пострадали сериозно, но пък не могат да работят, тъй като достъпът до сградата е ограничен и не се знае колко дълго ситуацията ще е такава.

Припомняме, че Соколов и брат му вдигнаха скандал в пиано бар, отказвайки да напуснат след работното време. Намесила се охраната и те били изхвърлени навън.

После Орлин Соколов се върнал с бензин и залял таблото пред бара, драснал клечката и избягал. Брат му уж не разбрал нищо, затова и бе освободен след 24 часово задържане.

Соколов направил опит да избяга през ГКПП Калотина, но бе задържан. Той е криминалнопроявен и осъждан по чл.216 от НК и чл.195 от наказателния кодекс. От години е гастарбайтер в Англия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Италия води преговори за запазване на бензиновите двигатели при суперколите

Италия преговаря с Европейския съюз за изключение от закона за премахването на автомобилите с двигатели с вътрешно горене от Европа през 2035 година. Това заяви Роберто Чинголани, който е министър на околната среда в Италия, както и бивш член на управителния съвет на Ferrari, в скорошно интервю пред Bloomberg. Неговата […]