Ето какви планове е правил Марадона дни преди смъртта си

NetNews

Адвокатът на Диего Марадона – Матиас Морла, разкри плановете, които футболната легенда е правил дни преди смъртта си. Както е известно, световният шампион за 1986 г. почина на 25 ноември от сърдечен удар.

„При последния ни разговор той сподели какви планове има за Коледа. Искаше да събере всички си близки на едно място. Нека бъде ясно, че напоследък това не беше старият Марадона. Беше много по-уравновесен и спокоен. Въпреки това ще бъде запомнен с големите си успехи и с това, че не се страхуваше публично да изразява мислите си“, обяви Морла.

„Последното нещо, което ми каза беше: „Обичам те“, а след това целуна ръката ми. Нещо не може да ми отнеме любовта, която изпитвах към него. Изминаха 30 дни от смъртта му, но все още не осъзнаваме какво се случи, какво загубихме и кой е отговорен за тази загуба, ако въобще има виновни“, допълни адвокатът на Марадона.

„Преди преждевременната си смърт Диего искаше да върне част от любовта на хората и да направи нещо за тях. Говореше с много отговорни хора от управлението на държавата за създаването на благотворителна кампания „Десетте на 10“. Сега с неговото семейство ще продължим да развиваме неговите идеи. Марадона обичаше хората, винаги се е държал добре с всички. Имам много спомени с него и има едно нещо, което ги обединява: неговата сърдечност и раздаване“, завърши Матиас Морла.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Папата: Студената война на следващия ден е опасна

Папа Франциск обяви днес предстояща година, посветена на семейството, предаде AP. Той посочи, че годината на семейството ще започне на 19 март, когато е петата годишнина от посланието му "Радостта от любовта". Документът, породил множество спорове, допуска възможността на разведени и сключили втори граждански брак вярващи да получават причастие, което […]