Ето как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО)

NetNews

Toyota Corolla от сегашното, дванадесето поколение се появи през 2018 г., така че е логично да се предположи, че апонската марка вече разработва ново поколение на този модел. Независимите дизайнери CarsVision ни показат в рендерни изображения как ще изглежда тази новост.

Ще припомним, че първото поколение Corolla бе пуснато през 1966 година и до 1974-а този модел се превърна в най-продаваната кола в света. До 2021 година са продадени повече от 50 милиона автомобила Corolla.

От 2018 г. на купувачите се предлага Toyota Corolla от дванадесето поколение. Това не е само един модел, а цяло семейство автомобили. Семейството Corolla включва седан, хечбек, комби и кросоувър Corolla Cross. Освен това в някои държави се продава и спортна версия на GR Corolla.

Колко струва една такава кола? В Съединените щати, например, Toyota Corolla седан 2024 моделна година започва от $21 900, Corolla Hybrid започва от $23 300, а Corolla Hatchback започва от $23 355. Върховата GR Corolla започва от $36 100, което не е много предвид нейното оборудване, технически и динамични характеристики. У нас, цената на хечбека започва от 50 950 лв., което е с 10 000 лв повече от цената на този модел в САЩ.

Toyota все още не е заявила официално, че планира да разработи и пусне на пазара ново поколение Corolla. Но така или иначе това ще се случи, рано или късно. Най-вероятно по-рано, като се има предвид, че Toyota Corolla от сегашното поколение се произвежда от 2018 г., тоест по съвременните стандарти, вече трябва да има ново поколение.

Дизайнерите на CarsVision смятат, че новата Corolla ще се различава значително от сегашното поколение на този бестселър. Това ще бъде кола в стил фастбек с уникален дизайн, който е много различен от сегашните седани и хечбеци. Вижте повече.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин пусна огромна лъжа за войната в Украйна

Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов нарече фалшива информацията, че диктаторът Владимир Путин уж е готов за преговори. Това каза Данилов в интервю за VOA. Според него Путин не е готов за преговори, каквато статия публикува „Ню Йорк Таймс“, позовавайки се на източници. Американският […]