Ето как ще финансират кампанията на „Продължаваме промяната“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

От "Продължаваме промяната" на Кирил Петков и Асен Василев ще разчитат основно на дарения за финансиране на кампанията им за вота. Това стана ясно от думите на самия Василев пред Дарик радио.

Според него, кампанията няма да е скъпа, не се предвиждат телевизионни реклами. "Преките контакти с хората са основното, допълни той.

"Недоверието е много здравословно, а нашето обещание към избирателите е, че ще продължим да правим същото", така отговори Василев на въпроса, защо основното послание е доверието.

Той бе категоричен, че основата за бъдещото управление е да решават проблемите по практичен начин. За листите си избират хора от местата, където ще водят, тъй като трябва местните общности да ги познават.

Според Василев първото и най-важно е човекът, който ще участва в листите на "Продължаваме промяната", да има кариера извън политиката. Трябва да бъде подписана и декларация за почтеност, както се провеждат и разговори с хората по места. Василев каза още, че е трудно да се избират хора и тяхната амбиция е да се намерят толкова колкото могат, не е необходимо да се 400.

"Депутатите не са машини за гласуване", допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицейските части се изтеглят от границата между Косово и Сърбия

Сърбите вдигнаха блокадата от камиони и автомобили на границата с Косово, след като частите на KFOR започнаха да поемат контрола на два гранични пункта според споразумението, постигнато с посредничеството на ЕС. Очаква се в близките часове косовската специална полиция да се изтегли. Целта е да се намали напрежението, възникнало около […]