Ето кога Apple ще представи новия iPhone

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

След редица слухове и снимки на новия iPhone 13 в последните няколко месеца, ето че вече се знае официалната дата, когато той ще бъде представен. Традиционно новите смартфони биват показвани на есенното събитие на Apple, което тази година ще се състои на 14 септември.

След по-малко от седмица ще се излъчва онлайн премиера на нови устройства, измежду които очакваме няколко модела от серията iPhone 13. По план трябваше да видим и нов смарт часовник в лицето на Apple Watch 7, но проблеми с производството може да го оставят за следващата година.

Със сигурност ще разберем и подробности за новите операционни системи за различните устройства – iOS 15, iPadOS15, както и watchOS 8 и macOS Monterey.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сделката за ЧЕЗ: Асен Христов е скрит собственик на ПОД “БЪДЕЩЕ”

Главният акционер на “Еврохолд” “Старком Холдинг” има скрита собственост в ПОД “Бъдеще”, което също е акционер в “Еврохолд”. Това става чрез т.нар. кол опция или споразумение между номиналният собственик на “Бъдеще” и собственикът на “Старком” Асен Христов за придобиване на всички дялове на люксембургската фирма Medianet Industries срещу едно евро. […]