Ефимова: Нямам време за секс по време на състезания

NetNews

Известната руска състезателка по плуване Юлия Ефимова коментира въведените ограничения за спортистите по време на Олимпийските игри в Токио това лято.

Трикратната олимпийска медалистка, шесткратна световна и седемкратна европейска шампионка не одобрява всички мерки, но счита, че по-добре да има Олимпиада с редица ограничения, отколкото спортният форум отново да бъде отложен, както това се случи миналата година заради пандемията.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yuliya Efimova (@pryanya93)

"На Игрите ще има много ограничения за коронавируса: забрана за посещение на други състезания, пътувания до туристически места и дори секс. Дали това ни плаши? Неприятно е, че няма да можем да отидем никъде, но е по-добре да се проведе Олимпиадата така, отколкото да не се проведе изобщо. Забраната за секс? Нямам време за това по време на състезания (смее се). И много други спортисти също. Жалко е, разбира се, че няма да можем да присъстваме на други състезания. През 2016 година в Рио, след нашите изяви, отидохме и подкрепихме нашите момчета и момичета до края на Олимпийските игри. Сега най-вероятно просто трябва да се приберем в хотела и да гледаме по телевизията останалите състезания" каза Ефимова, цитирана от Sport24.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yuliya Efimova (@pryanya93)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yuliya Efimova (@pryanya93)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Свинекомплексите в Русенско искат отново да изнасят месо

Свинекомплексите в Русенско и Областната дирекция по безопасност на храните работят за премахването на т.нар. диамантен печат, който забранява износа на месо извън страната. Заради африканската чума по свинете, която засегна индустриалните ферми, регионът е в Трета зона според решението на ЕК, което ограничава движението на продукцията. Целта е до […]