Жена е в „Пирогов“ след тежък побой преди Нова година

NetNews

42-годишна жена от Божурище е в тежко състояние в „Пирогов“ след инцидент преди Нова година. Нейни близки твърдят, тя е жестоко пребита от приятеля си.  По случая е образувано досъдебно производство, съобщи БНР.
Жената отишла в „Пирогов“ два дни преди Нова година с множество травми и счупвания.  Дъщеря ѝ се обадила от болницата на управителя на хотел в Божурище, където пострадалата помага, и обяснила, че майка ѝ е пребита от приятеля си. Пред „Хоризонт“  управителят на хотела – Марио, разказа:

„Дъщеря ѝ се обади от нейния телефон. Звънна ми горе-долу към 6.00 сутринта и ми каза, че в момента се намират в „Пирогов“ и че майка ѝ е жестоко пребита, с доста наранявания по тялото, след което даде телефона на майка си. Майка ѝ потвърди. Ставаше въпрос за побой, извършен от приятеля ѝ. Бяха пред кабинета, за да могат да ги приемат“, разказа управителят на хотела – Марио, пред БНР.  

По думите на мъжа, 42-годишната жена е била системно тормозена от приятеля си.

„Доста често се случваше той да ѝ се обажда по телефона. Както аз, така и колежките са го чували. Заплашваше я. Ставаше въпрос за ревност. Постоянно имаше въпроси от сорта дали около нея има мъже, дали има колеги, които са мъже, някой, който просто да я закача или нещо такова. Наистина свръхревност. Тя съответно гледаше да прикрива това нещо или се криеше някъде на усамотено място, за да може да говори с него и да му обяснява, че всичко е наред, че не му изневерява, че в работата няма толкова много мъже. Да бъде спокоен“, обясни Марио.

От ОД на МВР в София обясниха, че има получен сигнал. Към момента се работи по всички версии. Първоначалната версия на полицията е била падане. Въпреки това, нито една версия към момента не се изключва.

 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

МФ обжалва отказа да се води разследване за договори на АПИ

Снимка: АПИ Министерството на финансите ще обжалва в съда отказа на Софийската градска прокуратура да образува наказателно производство за заварените от служебното правителство десетки договори, сключвани от АПИ без тя да има парите за тях. „В случаите, в които нарушаването на служебните задължения и при неизпълнението им липсват данни или […]