Жена ограби колега край Пловдив, „пресуши” му банковата сметка

NetNews

53-годишна жена е арестуванa и вече е с повдигнато обвинение след кражба. Дамата е „пресушила” банковата сметка на свои колега край Пловдив.

Мъжът и жената работили заедно в билкарски склад в селото. Преди ден 64-годишният подал сигнал в полицията, че от сметката му липсват пари. За кражбата мъжът разбрал, след отказ за извършване на транзакция от банкомат. По тази карта той е получавал цялата си заплата.

Веднага е започната проверка и само за няколко часа, полицията са влезли в следите на крадлата. Това била колежката му – 53- годишна жена, която преди няколко години се преселила в Чоба.

При разкриването на деянието жената признала схемата, по която теглела парите, а цялата липсваща от сметката на тъжителя сума била открита в дома ѝ. Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Пловдив, под чието ръководство се води и разследването. От полицията призовават възрастните и самотно живущи да бъдат бдителни и да не се доверяват лековерно на хора, които им предлагат помощ при извършване на плащане и теглене с техните дебитни карти. Записан ПИН код на лист, поставен в портфейла, е гаранция, че в момента, в който недоброжелател се сдобие с него, ще има 100% достъп до сумата по сметката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Радулов за ФАКТИ: Някой води девойки на Борисов в работно време. Не е президентът

''Определена това е държавна политика. Ние виждаме, че ''няма област, в която да не бележим значителни успехи'', поради което общо взето в чужбина ни завиждат и се опитват да ни очернят. Различни организации твърдят, че има много голяма корупция в България, че сме на последно място по свобода на медиите, […]