Журналистка: Ние сме отдавна и изцяло “чипирани“

NetNews

Актрисата и журналист Искра Ангелова вече е прекарала COVID-19 и има преки наблюдения върху болестта.

"Интернет и социалните мрежи изместиха традиционните медии и всеки може да се изказва по всичко. Отговорност на официалните медии е да информират обществото по най-акуратния начин", подчерта тя пред ТВ България Он Еър в предаването ''България сутрин''.

По думите ѝ обществото ни все повече започва да бъде водено от мистификации и конспиративни теории. Според нея България е взела адекватни мерки, но впоследствие са се намесили бизнес интереси, а у нас има и предпоставки за огромно недоверие към каквито и да било мерки.

"Искам ли да се имунизирам, щом тези политици, към които 20 години се насажда недоверие, ми предлагат… Политиците са също толкова объркани, колкото и ние в момента. Те са изложени на риск много повече от човека, който стои вкъщи", обясни Ангелова и подчерта, че трябва да има рационално поведение и максимално широко обединение.

"Ние сме отдавна и изцяло ''чипирани''. Вчера се срина Google и в Америка не можеха да си спрат електричеството и да си легнат. Сега щял да ни чипира Бил Гейтс, пълни глупости", каза още тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Асен Блатечки е глас зад кадър във ВИДЕО срещу фермите за кожи

“Участвах в това видео с ясното съзнание, че то трябва да се види от повече хора. Най-вече от такива, които все още не са наясно с жестоката истина за техните кожени палта, якѝ и шапки. Съвременният свят няма потребност от тази жестокост.” Това заяви актьорът Асен Блатечки по повод участието […]