Забранено е плуването в откритите басейни и водни площи в Ямбол

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Забранено е плуването във всички открити водни площи на територията на община Ямбол. Това става ясно от заповед на кмета В. Ревански. Разрешените за къпане места през летния период са единствено закритите плувни басейни в ПГ „Васил Левски” и Езиковата гимназия „Васил Карагьозов”.

В града към момента няма открит басейн, който да е разрешен за ползване от граждани. Изрично е забранено къпането в коритото на р. Тунджа, във водоемите в местността „Гърлата”, язовир „Двата чучура” /Кринчовица/, „Гребен канал”, външния басейн на комплекс „Вега” и закрития плувен басейн в сградата на Факултет „Техника и технологии” към Тракийския университет в Ямбол.

Заповедта е издадена във връзка с необходимостта от създаване на условия за обезопасяване на водните площи и предотвратяване на нещастни случаи при плуване и къпане на територията на община Ямбол.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първи тест драйв за „модерната Isetta” (ВИДЕО)

Microlino представи проект за малък електрически автомобил преди около 5 години, като от тогава до сега видяхме един прототип, който взаимства дизайна си от класическата BMW Isetta с няколко външни промени и голяма такава „под капака“ За разлика от BMW-то, Microlino се задвижва на ток и може да измине до […]