Зад кулисите на порното

NetNews

Всички гледаме или сме гледали порно в някакъв момент от живота си. Няма как да се отрече, че това е огромна индустрия. Понякога си мислим, че това е работа-мечта, и че не изисква никакво усилие – но какво се случва зад кулисите?

1. Порно-снимачните площадки миришат неприятно – пот, телесни течности, почистващи препарати, нагорещена техника…

2. Актьорите контролират нещата през повечето време – ако вече не могат или не искат, казват "стоп" и след кратка почивка всичко започва отначало, пише Sexwell.

3. Да се прави порно никак не е секси – мъжете трябва да са в ерекция колкото се може повече, затова я поддържат както могат. Понякога изцяло губят чувствителност и се прибягва до използване на механични средства – помпи, виагра и тн.

4. Да се заснеме порно видео отнема цяла вечност – 30 минутна секс сцена отнема около цял снимачен ден, ако не и повече. Някои сцени се заснемат по няколко пъти, ерекцията трябва да се поддържа, често се появяват протривания и други "амортизации".

5. Спермата често не е истинска – ако актьорът не може да свърши за 5-ти път в един ден, има безброй начини това да се фалшифицира. Никой режисьор не иска да виси и да чака мъж, който е бил в ерекция 3 часа, да успее да изкара няколко капки сперма. Използва се малка тубичка лубрикант с млечен цвят, която мъжът поставя под члена си и я стиска, за да симулира изпразване. Спермата по снимките пък е сгъстена захарна вода.

6. Всички са гладни – актьорите понякога не ядат по 12 часа и повече преди снимки, за да избегнат подуване и задържане на вода.

7. Оргазмите почти никога не са истински – е, понякога се случва някой наистина да свърши. Но след 10 часов снимачен ден, актьорската игра е единственият шанс да се стигне до кулминация.

8. Аналният секс отнема много подготовка – диета, клизма, кола маска, избелване… стандартите за дупето в порното са много стриктни и актрисите трябва да се придържат към тях.

9. Позите са неестествени и неудобни – за да виждаме ние как членът влиза във вагината, актьорите поддържат неестествени и неудобни пози, в които сексът нито е приятен, нито забавен. Най-честият резултат от това са болки в гърба… но пък резултатът е хубав!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

28 февруари 1872 г. Антим I става екзарх

На 28 февруари 1872 г. Антим I е избран за екзарх. Той е виден политик и общественик, останал в историята най-вече като борец за независимостта на Българската църква и за засилване на нейната роля като обединител на народа. Негови са думите: "Ще бъда блажен, ако с моята саможертва възкръсне България […]