Защо да не се ваксинирате срещу коронавирус (ВИДЕО)

NetNews

Проф. Сушари Бакди е сред най-големите експерти в областта на вирусологията и микробиологията в Германия. От 22 години завежда Института по вирусология и медицинска микробиология към университета в Майнц. Според него ваксината срещу коронавируса крие 4 големи потенциални опасности, които ако сега не се разкрият и обсъдят от хората, после ще бъде късно.

1. Ваксината крие тежки странични ефекти. Това са били млади и здрави хора. От тях половината са с висока температура, треска, болки в мускулите и ставите, главоболие и са се разболели. Ако възрастните хора с хронични заболявания започнат да се ваксинират, не ми се иска да знам какво ще се случи. След участниците в предварителните изпитания на ваксината не е имало хора с хронични заболявания

2. Ваксината срещу коронавирус има в обвивката си редица компоненти, които могат да предизвикат тежки алергични реакции.

3. Странното е, че самата ваксина може да доведе до това, че при евентуална последваща истинска зараза (не само при този вирус, но и при други като грипален вирус) да се стигне до експлозивно протичане на болестта. При опит с животни проличава това имунно-зависимо засилване на болестта. Животните почти измряха при ваксиниране със Sars Cov 1. Опасността е огромна, тъй като при геннобазираната ваксина хората биват инжектирани в ръката и в рамките на няколко минути ваксината е в цялото тяло – влиза в клетките, които обикновено не се засягат от вирусите и се стига до производство на този вирус протеин в човешките клетки. Де факто клетките на човек са "фабриките", които обикновено не се засягат от вирусите и се стига до производството на вирус протеин в човешките клетки.

4. Автоимунните заболявания са четвъртата, но не на последно място опасност. При тях страничното действие е, че действително може да се стигне до ембрионално смущение и дори до зародишна смърт, както и до женска стерилност. На хартия тези неща вече са факт.

В информационния бюлетин на ваксината на Байонтек пише дори, че не е позволено да се ваксинират бременни, тъй като не е изключено настъпването на вреди. Когато една млада жена забременее, то тя не трябва да забременява два месеца след ваксинация. Това никога не е изследвано, а би трябвало да е.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Президентът на Гана спечели изборите

Настоящият държавен глава на Гана спечели изборите в страната, съобщи ТАСС. Нана Акуфо Аддо обяви победа на вота. Това ще е негов втори мандат. Той удържа победа още на първи тур на изборите. Спечелил е малко над половината от гласовете на гражданите. Неговият мандат е от четири години. Втори остава […]