Защо новият Corvette има индикация за подгревните свещи като при дизелов автомобил?

NetNews

През изминалия ден в социалната мрежа Reddit се появи снимка, която показва Corvette от 2021 година на таблото на който ясно се вижда индикация за подгревните свещи, която е типична за дизелов автомобил. Очаквано картинката привлече много въпроси към себе си, а в коментарите се откриват най-различни теории за това какъв е правилния отговор.

Според някои индикацията е там просто защото от Chevrolet е нямало каква друга икона да сложат там, други смятат, че частта е взета от друг модел, който се предлага и с дизелово задвижване, а най-смелите пък смятат, че това е индикация за предстояща дизелова версия на Corvette с необикновен въртящ момент.

От General Motors побързаха да отговорят на породилия се въпрос и говорител на Chevrolet заяви, че индикацията просто е останала там и е част от процеса по стандартизация на автомобила, през който преминават всички модели. Той споделя още, че тя не издава абсолютно никакви бъдещи планове и от марката съвсем скоро ще се погрижат тя да изчезне от там.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Катрин Тасева: Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива!

Българската гимнастичка Катрин Тасева, която след Олимпийските игри в Токио, прекратява спортната си кариера използва социалните мрежи, за да изкаже своята благодарност към всички, които са били до нея през годините. "Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития! Не знам от къде да започна… […]