За сайта

НетНюз /netnews.bg/ е информационен сайт, независим от централната и местната власт, политическите партии и бизнеса. НетНюз се придържа към принципите на демокрацията и либерализма, както и към евроатлантическата ориентация на България.

Основната цел на НетНюз е да подпомага развитието на обществото, като създава, събира и разпространява новини, информация и развлекателно съдържание с високо качество, както и предоставянето на медийни продукти, които информират, образоват и забавляват хората по желан от тях начин.

Сайтът netnews.bg е платформа, позволяваща да получавате новините в момента, в който те се случват. Ще бъдете информирани за най-актуалното от Ямбол и региона, България и света.

На нашата платформа се публикуват както авторски материали от професионални журналисти, така и новините от най-добрите новинарски сайтове и водещи медии. Статиите и снимковият материал в сайта, които са автоматично генерирани, са собственост на съответните източници.

Винаги в края на всяка публикация посочваме източника на новината и добавяме линк към него, освен, ако тя не е авторска или линкът на изходящата медия е недостъпен за автоматично генериране.

Сайтът НетНюз съдържа препратки към сайтове, които не са негово притежание. Сайтът няма контрол и не носи отговорност за съдържанието, правата или практиките на уебсайтове, които не притежава. В тази връзка, новините от външни източници не са цензурирани и са с непроменено съдържание. Администраторите на сайта не носят отговорност за истинността на публикациите и статии, публикувани от външни автори.

Платформата НетНюз Ви позволява, ако желаете, да се абонирате за най-интересните статии.

Екип на независимия новинарски сайт NetNews:

Сдружение с нестопанска цел „Криейтив клуб”, гр. Ямбол – собственик и администратор

Антон Кабрански – главен редактор

За контакт: +359 89 55 99 543; e-mail: info@netnews.bg

Севдалина Кръстева – редактор

За контакт: + 359 89 55 99 630; e-mail: info@netnews.bg

Четете ни на: netnesw.bg и https://www.facebook.com/netnews.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!