Звезда на Байерн Мюнхен изгони с полиция бременното си гадже – не бил сигурен, че той е бащата

NetNews

Звездата на Байерн Мюнхен Серж Гнабри изгони с полиция красивата си приятелка Сандра Жерзе. Според Билд разривът настъпил, след като тя му съобщила, че е бременна. Футболистът обаче не бил сигурен, че той е бащата и посочил вратата на любимата си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @jerze

Сандра отказала да си тръгне от вилата на Серж в Харлахинг и затова той извикал полиция за съдействие. Униформените извели Сандра от къщата, а по-късно Гнабри изтрил всички общи снимки с нея.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @jerze

Двамата са заедно от миналото лято и дори бяха обявени за двойка на 2020 г. Моделът с полско-етиопски корени бе неотлъчно до любимия си по време на карантината, а футболистът я заведе на романтична почивка в Гърция.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @jerze

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Финландската АЕЦ е произвела 7,8 тераватчаса електроенергия през 2020 г.

Финландската АЕЦ „Ловиса“ е произвела 7,8 тераватчаса безвъглеродна електроенергия, което е над 10% от общото производство на електричество в страната. Благодарение на атомната енергия Финландия ежегодно спестява изпускането на 6 млн. тона въглероден диоксид, се казва в съобщение на компанията Fortum. Коефициентът на натоварване на АЕЦ „Ловиса“ е 87,7% и […]