Златан не мисли за пенсиониране – шегува се със семейство Малдини

NetNews

Златан Ибрахимович в негов стил успя да се пошегува с Паоло и Даниел Малдини и не даде заявка за скорошно пенсиониране. Шведът с босненски корени заяви още, че Серия А е шампионатът, в който се отбелязва най-трудно гол.

“Чувствам се сякаш съм бил тук в различни поколения. Играл съм срещу Паоло Малдини, а сега съм в един отбор с неговия син – Даниел Малдини. Дано да успея да играя и със сина на Даниел, това би било чудесно”, засмян заяви Златан.

“В Италианското първенство е най-трудно да отбележиш гол. Казвам го, защото е много технично и философията в Италия е по-скоро да не получиш гол, отколкото да вкараш такъв”, добави Ибра в интервюто си за “ВВС”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На крачка от разбулване на мистерията: дешифрираха един от текстовете на Зодиака

Група специалисти от САЩ, Австралия и Белгия дешифрира едно от съобщенията на серийния убиец Зодиак, изпратено на американския вестник "Сан Франциско кроникъл" през ноември 1969 година, съобщи сайтът на изданието. Посланието, наречено "Шифър 340" (заради броя на знаците в оригинала на съобщението), било разчетено от трима специалисти. Това били американският […]